perjantai 9. lokakuuta 2009

Idea varkaissa ja ideoimassa

Ihan urakoinnin puolelle tänään menee ;)
Siis Jehkottaren haasteeseen vaihteeksi heti alkuun osaa ottamassa
Tosin eihän tämä kortti oo ihan suunnitelman mukainen, mutta se on Maijun syy! Hän on tehny niiiiin iiiihania kortteja, että ihan PAKKO oli päästä testaamaan tuota tyyliä (siis eihän mun kortti oo ees likimain Maijun korttien lainen, mut siis idea!)
Ja tietysti Johannan luonnoksen pohjalta oli tosi ihana testata. Siis monta kärpästä yhdellä kortillaAiemmin voitin Jehkottaren arvonnassa leimasetin jonka alkuviikosta sain ja testattukin sitä jo on. Tosi kiva! Kiitos Heidille!
Toi oli semmonen joukko leimas kun kaikki oli vielä samassa "arksissa" kiinni, siksi suttuinen leimakuva. Todellakaan ei leimoissa vikaa! Ne on ihania!


Mutta kun minä oon astetta laiskempi laittamaan ez-mountia (vai mikä se oli?) leimojen pyllyyn, niin hätä keinot keksii!
Nimittäin puoli vahingossa huomasin että kun laitan akrylipalikkaan slicen liimaa, se toimii myös leimasimissa. Ennen oon laittanu kaks puoleista teippiä, vaan en enää. Tuo liimahan lähtee palikasta huuhtomalla, ja kun pussissa säilöö (ei tartu roskat) niin ei tarvii joka kerta vaihtaa uutta.
Nyt joku sanoo että se liima on vaarallista leimoille? Saa kertoa, mutta otin riskin, kun aattelin ettei se ez-mountinkaan liima kovin hellävaraiselta vaikuta eikä se liima jää siihen ku en siinä palikassa säilytä ja ei laiteta palikkaan ennekuin liima on kuivunut. jokuinnostuselittämäänihanurakalla....


Ja pientä askartelua, kun oli rumalaatikko oikeen kokosena käyttöä oottelemassa. Ei mitään uutta, mutta laitanpa kuvan siitä huolimatta.

8 kommenttia:

 1. Kylläpäs olet ollut ahkerana! Minä vain yritän...
  Kauniita kortteja.

  t. Snyy

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! Ihanat värit! =)

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti!! Ihana kukkanen!!!

  VastaaPoista
 4. Ihanan kortin olet tehnyt!
  Mie kävin kanssä hieman "varkaissa" ja ideaa ottamassa...meinaan teen samasta aiheesta korttia samaan aiheeseen!
  Toivottavasti Maiju ei suutu kun lomaltaan tulee...=)

  VastaaPoista
 5. MIhin mun kommentti hävis...niin kehuin korttia ja postausta muutenkin:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit kortissasi!
  Hieno kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)