perjantai 2. lokakuuta 2009

HeinikkaHeinikkaa on tullut monipeliin testattua; ostoksia tunnustan tehneeni ja apuva kovasti Heiniltä pyytäneenä ja aivan joka kerta homma on toiminut mielettömän hyvin!
Esim. sählännyt oon Sliceni kanssa ja aina Heini on asian hoitanut neuvoillaan kuntoon (siis slicehän on simppeli peli, mutta meikäläinen on monimutkainen ;)
Nyt Heinikka on avannut uudet sivut (hetihän teitä piti sinne usuttaa menemään) ja nyt satuin huomaamaan Heinikan sivuilla on tämmöinen Lokakuun kilpailu!

Siis uutena asiakkaana tilausta tehdessääsi kun mainitset "lisätietoja kenttään" kuka suositteli (amma sitkun-blogista) sinä saat yllärin ja minäkin ehkä jotain, ainakin hyvän mielen mainostamalla =D... ja mitäs minä tämän enempää selittämään laitetaan tähän Heinikan sivuilta juttu:

"Lokakuun kilpailu!

Nyt suositellaan Heinikkaa ja kilpaillaan uusien rekisteröityneiden ja tilauksen tehneiden asiakkaiden hankinnassa! Eli pisteen saa, kun joku ystäväsi & tuttavasi rekisteröityy ja tekee Heinikan nettisivuilta tilauksen ajalla 1.10. - 31.10.2009, sinut suosittelijanaan!

Voittajalle luvassa 50 euron lahjakortti ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi 25 euron lahjakorttia! Lisäksi, kaikki tällä keinoin Heinikkaan löytäneet uudet & rekisteröityneet asiakkaat saavat oman tilauksensa mukana yllätyslahjan, valitsemalla sen itse ostoskoriinsa (tuote löytyy tuotehaun avulla, nimellä yllätyslahja!)

Käytännössä se tapahtuu näin: kun asiakas on rekisteröitynyt ja tekee tilauksen, niin hän kirjoittaa uuteen lisätietoja kenttäämme LOKAKUUN KILPAILU / SUOSITTELIJAN NIMI.

Lisäksi, mikäli haluat osallistua kilpailuun oman blogisi avulla, (mutta samalla pysyä suht anonyymina tuntemattomille blogiasi lukeville ihmisille): ilmoitat minulle sähköpostilla, että olet laittanut kilpailun esille omaan blogiisi ja myös blogisi nimen. Näin blogisi kautta Heinikkaan löytäneet asiakkaat voivat kirjoittaa lisätietoja kenttään vaihtoehtoisesti KILPAILU: BLOGIN NIMI.

Huomioitavaa! muista ohjeistaa ystäväsi hyvin, koska kilpailuun ei voi osallistua -takautuvasti- jos esim. kilpailutiedot unohtuu mainita lisätieto kentässä!

Lisätietoja saat osoitteesta info(at)heinikka.fi/Heini"Ja Heinikan vanhat asiakkaat, laittakaa tekin viidakko rumpu pärisemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kiva kun kommentoit =)