tiistai 7. huhtikuuta 2009

Vielä meillä neulotaankin...

Itseasiassa nämä sukat valmistu jo joku aika sitten, jääneet päättelemäti, vaan sehän ei oo mikään syy jättää bloggaamatta ;)


Lankana oli Fortissima Socka Mexiko- hevoskastanja versio step langasta... siis hoitavaa pitäisi olla...
Puikot oli knitpicksin 2.25mm (muita en taira ees enää käyttääkään)
Paino mitataan jahka vaaka löytyy ja muistetaan...
Mallineule oli tyyliin "erittäin aivotonta" 3oikein 2nurin

Mutta entäs lanka? Hieman malttamattomana piti tunkee yks ilta toinen sukista jalkaan (toisessa oli perussukka) ja vau mikä kutina kinttuun tulikaan!
Ja ei- ei todellakaan voinu ottaa pois jalasta, kun pitihän tuo lanka testata kunnolla =) Lopputulos oli että aamulla jalkaa kihelmöi (siis tuota "hevoskastanjajalkaa") pikkasen ei kuiteskaa pahasti. Ei tullu ihanaa ahaa tunnetta kui yleensä uusien step sukkien jalkaan laiton jälkeen =(
Ja sitten vielä tuo yön yli jalassa ollu sukka näyttää näyhtääntyneen! (Parempia kuvia ehkä päivän valossa) Enkä minä ees kävele unissani, siis ihan peiton alla nukkuin.. Mutta ei vielä heitetä kirvestä kaivoon eikä sukkia kompostiin- testit jatkuuvat ja tiedotteilta ei tulevaisuudessakaan voitane välttyä
mutta ehkä paikallaan varoituksen sana jos sukkien jatkokäyttäjäksi on tarkoitus valita ihminen joka on allerginen... minä oon vain kuuselle yliherkkä, väkisin käy mielessä kui käy ihmiselle joka on kovasti paljon allerginen.

Tai sitten minä oon allerginen kuuselle JA hevoskastanjalle =/

6 kommenttia:

 1. Hoitavaa lankaa? Kyllä täällä blogimaailmassa oppii kaikkee uutta:) Mutta väri noissa sukissa on Ihana!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kanssa sukkien väristä:)
  Otsikkosi kun alkoi; vielä meillä neulotaankin, niin taisit tarkoittaa tätä myöhäistä vuodenaikaa; Toteampa vaan tässä yhteydessä, että minä tyttö se neulon lähes kaiken villaisen aina kesällä mökillä ollessa, onpahan ajoissa aina jokunen joululahjakin sitten valmiina, hih! Ja onhan vielä pakko kertoa sekin, että mä kuljen aina kotona ja mökillä sisätiloissa kesät talvet villasukissa ja niistä en kyllä luovu:) Tosin en ole allerginen, niinkuin sinä raukka tunnut olevan, harmi!

  VastaaPoista
 3. IHANAN väriset! Voi että. Olin jo ihan menossa ostamaan tota mut sitte luin ton sun markkinointipuheen ja päätin jättää väliin, mulla on niin herkkä iho että ihme ois jos ei kutisis. Ja sit ku mulla on niin pieni jalkakin että en vois antaa niitä ees eteenpäin. Mut tota Steppiä mun pitikin kokeilla, olin sen vallan unohtanu!

  VastaaPoista
 4. Auts... mulla on juuri samasta langasta (sama värikin!) sukat tekeillä. Saa nähdä voinko minäkään niitä käyttää sitten. Harmi... No, aika näyttää!!
  Hyvää pääsiäisen aikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Minde: Niin ja täynnä kiusauksia! Ennen nettiaikaa ei ollu kiusauksia murto-osan vertaakaan mitä tänä päivänä...
  Tuulis: Minustakin toi väri ol ihana!
  Maaret: Mullakin on koko ajan joku neule työn alla, mutta nyt on ollu vähemmällä tuo neulominen. Tai koko ajan neulon, en vaan saa mitään aikaan 8) Joo villasukat rulettaa =)
  Sini: Hei ei saa olla arkajalka jos minä oonkiin herkkänahkanen ;) Kuulostellaan tuleeko muilla syyhyjä ja kyllä minäkin meinaan noita pitää vielä-kukas nyt pikku syyhyjä pelkää ;)
  SatuU: Sul o hyvä maku =) Kerro miten sulle soveltuu niin ei kaikki säikkyis lankaa minun hipiän takia!

  -amma-

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)