maanantai 6. huhtikuuta 2009

Gorjus Grils kortti

An oli taannoin Jehkottaren korttihaasteen dt-tiimissä vierailevana tähtenä ja hänen malli oli niin ihana että oli pakko näin jälki käteen kokeilla sitä. Kortista ei kylläkään tullu semmonen ku aattelin, mutta....Eka kuvan jälkeen tuli tunne että ihan ku tästä puuttuis jotain... No ei puuttunu paljon vain kuva =)Gorjuss Girls-leimakuvia "sain" Saronilta ja tykkään! Sitten törmäsin Merjalla oli linkki tyttösten kotio (jota oon ennenkin seurannu, mut aina on olleet loppuun myytyina!) joten nyt ois pakonomanen tarve saada setti2 ihan leimasimina itelle-en vaan viittis iteksiäni tilailla...

Halukkaita laittamaan hyvä kierämään????

8 kommenttia:

 1. Joo,kyllä tuo leimakuvan melkein vaati :DDD
  Minä tilasin sen uuden setin,tai varatahan sen vasta sai!Ulkomaisissa blogeissa on jo niistä tehtyjä korttejakin! Ihania leimoja!!

  VastaaPoista
 2. Niinpä pikkasen avarahan tuo ilman kuvaa olikin -minäkö puusilmä ;)

  VastaaPoista
 3. Ole hyvä vaan!
  Hyvä vaan jos kelpais:)

  VastaaPoista
 4. MoikkaMoi,

  Ihastuttava kortti!

  Kyllä nuo tytöt ovat aivan ihania!
  Itse olen kanssa ostanut leimakuva setin valmiiksi leimattuna kirsikalta mutta olisin myös kiinnostunut ostamaan kyseiset setit itsellenikin!

  VastaaPoista
 5. Ei se tilaaminen ole paljon sen kummempaa tuolta ulkomailta kuin Suomestakaan:) Gorjuksia ei oikein kimppatilauksena voi tilata, ainakaan noin settinä, kun he eivät lähetä kuin max 10 leimasinta aina yhdessä lähetyksessä, ja yksi gorjus-setti sisältää jo 6 leimasinta.. Tietysti pieni varoituksen sana on aina paikallaan, kun alkaa ulkomailta tilaamaan... se voi tietää rahan menoa... :) kun niitä mahdollisia tilauspaikkoja on sitten aika paljon enemmän kuin pelkästään Suomesta:):) Itselläni ei ole ollut ongelmia, ainakaan toistaiseksi, kunhan vaan eu-maiden ulkopuolelta kun tilaa, pitää muistaa ,että jos ei halua maksaa alvia ja tullia, pitää tilauksensa max 45euron puitteissa:) Mutta nuo Gorjukset ovat englannista muistaakseni, joten sieltähän ei ole tulli ja alvi juttuja.. :)

  VastaaPoista
 6. =)
  Valitettavasti oon huomannu tuon ulkomaan tilausten helppouden ;)
  GlitterPotista on tullu tilattua ja nyt tais "lipsahtaa" nuo Tyttäretkin tulemaan...

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)