perjantai 18. joulukuuta 2009

Viimoinen puketti...

Ihana herttainen Snyyni lähetti jo keskiviikkona paketin seurantakoodin (Kiitos!) mutta turilas soikoon torstaina ensin posti oli hidas (oikeesti hyvä posti =) työt esti ja lasten joulujuhla jarrutti, joten en päässy to hakemaan pakettia (itku ja hammasten kiristys!)
Perjantaina ei aamusta ollu auto käytössä en sillo päässy postiin ja sit loppujen lopuks Joulupukki tarvitti mut kaverikseen ja piti systerin kaa pinkasta Joenkaupunkiin oli PAKKO! jättää paketti edelleen postiin (voi sitä tuskan määrää!!!) Tosin ensin varmistin että meitinkin posti on lauantaina auki että pääsen hakemaan paketin A-J-O-I-S-S-A... Muuten ois pukki poroineen saanu ootella ihan rauhassa, mie oisin menny postiin!
Siis lopputulos = täällä riudun väsyneenä (mutta pukin kontti täytettynä!) odottamassa aamua ja postin avautumista. Pienehköä salapoliisityötä tehneenä..
heh heh heh lisään tähän sitten kun saan paketin auki mitä olenkaan odottanut =) (ei puhettakaan että jouluun jaksaisin ootella!)

EDIT: Paketin hain jo heti aamulla, mutta nyt  vasta pääsen päivittelemään paketin ihanuutta!!!
Langat oli aivan super ihania! OÛ AADE LÕNG, väri tosi ihanan räväkkää! Ja vasta painoksi Merino Oro, valkeaa aivan super ohutta  3100g=1250m
Herkullista teetä, helmiä, heijastinlankaa, rivinnäyttäjä(?), pitsipuikot (ne vaan on niiiiiin ihanat!)


Ja nauhoja, pitsejä ja nappeja! Kaikki mielettömän ihania, ennen kaikkea napit! Taitava Snyyni eli Hanza on tehnyt nuo kauniitakin kauniimpia nappeja <3 Mielettömän ihania! Voisin vaikka suositella uraa nappien tekijänä, myynti kanavakin olisi tiedossa =)
Ja sitten vielä nuo pitsit! Kiitos kun raatsit niitä antaa, lupaan että pääsivät hyvään rakastavaan kotiin =)

Kaikki paketit on ollut tosi ihania
syyskuussa kaksi pakettia!
lokakuussa
marraskuussa


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että onnistuin ilahduttamaan. Eihän tuo ollut tarkoituskaan, että jouluun olisi pitänyt odottaa paketti vierellä. Eihän kukaan sellaista kestä!
    Sen joulusuklaan nyt sit jätin pois ja se vähän vaivaa. Jokaisen täytyy syödä suklaata jouluna, vähän ennen sekä vähän jälkeenkin. Muuten ei ole niin väliä :).
    Oikein mukavaa joulunodotusta teille koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Olethan saanut ihania paketteja sny:ltä Toivottelen Rauhaisaa Joulua !

    VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)