tiistai 24. marraskuuta 2009


Taasen on ilona ollut tehdä kortteja ihanista haasteista! Seuraavana korttirintaman projektina taitaa ollakin joulukortit, mutta vielä mennään synttäri teemalla.
Tuo Simpson-korttia tehdessäni tajusin, että tässähän on kulkuväline, eli P*skarteluhaasteen kriteeri täyttyi sen osalta =) Tuon kuvan sain kun jokunen aika sitten kirpparilta nappasin simpson-boordin jossa Bart keikkuu muutamassa erilaisessa kuvassa + aiheeseen sopivia tekstejä muutama. Käy kuin nenä päähän noille Simpson fanien korttiin (muuten vähän isompien poikien kortit tuntuuvat aina niin vaikeilta!) Tekstileimasimet "Huipputyypille" Merjan ja Paulan setistä ja "Hulvattoman hauskaa synttäriä" Paperinauhan "joulunaikaa" setistä.

Sarah Key-kortti jäi ilman haastetta jos ei kuvan korin pöytäliinan ruudukkua laskettais JCC:n haasteeseen, jossa teemana on; "käytä kortissa ruudukkoa ja/tai salmiakkikuviota!"
Mutta jos ei kuiteskaan mennä siihen haasteeseen =) Kuvan oton jälkeen vasta huomasin että yhden kukan keskeltä oli timantti rondolli(?) pudonnut, mutta onneksi asia korjautui ennenkuin sankari sai korttinsa =D

1 kommentti:

Kiva, kiva kun kommentoit =)