sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Haasteita

Tuli äkillinen "kortti-terapian" tarve ja onneksi apu oli lähellä =)

Siis ensi avuksi riensi apuun P*skarteluhaaste jossa teemana oli bingo. Mulla meinas mennä rivit sekas, mutta kyllä tuolta löytyy oikeekin rivi!


Ja sitten jatkoksi vielä Jehkottaren haaste. Tuota tekstiä en saanu millään tuonne alas mahtumaan ja koristekin (kukka) meni vähän sivuun, mutta periaatteessa ihan ohjeen mukaan. Baulan malli oli tosi kiva, tähänhän ois käyny kuin puikko pyllyyn, isompikin leimakuva, mut olhan tuokin aika hyvän kokonen kuva (vaihtojen satoa)
Pohja on harjoitus (tehty joskus aiemmin) kuin tehdä ihan itte pohjaa ja ei toi kovin huono näin ekaks yritelmäks ollu.
Huomaakos kukaan mikä mahtaa olla meikäläisen uusi lelu... Hehheh


Nauhoja tuli pitkästä aikaa kaiveltua ja ihmeteltyä kui niitä on paljon eikä sittenkään tarpeeksi, mietin et kun samaa ei haluu paljon ja ja ja ....
Aikani pähkäiltyä tuli mieleen tämmönen pikkasen erikoisempi neulelanka: Austermann Fancy MixSiinä on vaikka kuinka monen moista erinlaista pätkää lankaa, nauhaa ja jos jotain niin tuota vois käyttää korteissa! Ja värivaihtoehtojakin olisi kulta, valkoinen ja sininen. Minusta ei paha, mitäs mieltä sinä oot?

4 kommenttia:

 1. mukavat kortit ja hyvännkäöistä lankaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tuo itsetehty taustapaperi, tykkään nuista kiemuroista. Ja leimakuva on suloinen ja ihanasti väritettykkin.

  VastaaPoista
 3. Kivat kortit. Lanka sopii varmaan kortteihinkin, voi vaan olla "vaativampi" kun tavallisen nauhat.

  VastaaPoista
 4. No, tottakai voi käyttää korteissa! Uskon, että tuo lanka pääsee oikeuksiinsa juuri kortissa, kun se näkyy kunnolla. Neuleessa ei niin näy. Teepä malliksi yksi.

  Toivottavasti kusti polkee vilkkaasti tällä viikolla. Saatais tämä kuu pulkkaan ja päästäis ens kuuhun ja uusiin lahjuksiin.

  Terveisin Snyykkeli

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)