perjantai 13. maaliskuuta 2009

Väliaikatieto ja lankeamuksista

Kevätpäiväntasausyllätyshuivista on jo viimonen kaavio julkaistuna (ollu jo viikon) mutta tämä tyttö nautiskelee =) 5. kaavio on valmiina ja huivilla on jo aika lailla kokoa-vaan lisää saa tulla vielä! Vähän hipois tehä toi 5. uudestaan, mut jos en nyt kuiteskaan...
Vaan niitä väliaikaistietoja: huiviin on menny vironvillaa 190 grammaa! Aika paljon jos vertaa että Annen Revontuli huiviin johon menee noin 180g samaa lankaa. Mut ISOa huivia halusinkin ja siks tuon langankin valittin. Oonko kertonu et oon aika myyty tohon huiviin??????????????


Eilen piti pistäytyä Joensuussa ja samalla reissulla tuli ostettua korupiikkejä ja noita renkuloita(mitä ne o?) Joten sit tuli tehtyä silmukka merkkejä. Ihan kui ois tarvetta, mutta piti päästä testaamaan "oikeilla varusteilla" kun tähän asti oon menny kötspatentti ratkasuilla=ohutta rautalankaa. Samaisessa kaupassa hiplailin helmiä vaan aattelin et onhan niitä entisiikin ja yl-lät-täin kotona ärsytti ku jätin moiset ihanuudet kauppaan... Vaan noita silmukkamerkkejä on kiva tehä!


Messujen jälkeen harmittelin kun jätin "kulmien pyöristys leikkurin" ottamatta, mut sekin tuli korjattua tuolla Kätevässä-Kädessä. Lie kiva vekotin =)


Ja pitihän toki käydä JoenLangassakin. Jokseenkin vaan tuntuu hinnat olevan aika paljon kovempia kuí nettiliikkeiden (ihan ymmärrettävästä syystä toki!) joten isoimmat ostohalut meni-tosin ei siellä ollu ku Noron sukkalanka joka ois halunnu mukaan,mutta reilu 19€ on minusta liikaa jopa moisesta ihanuudesta...
Mutta yksi kerä hyppäsi kassiin, nimittäin hevoskastanja sukkalankaa. Tästä enemmän jahka oon testannu.

2 kommenttia:

  1. Niinhän se menee, että kun kaupassa jätät jotain ostamatta mitä miettii, niin kotona se harmittaa kovasti.
    Näissä tapauksissa minä joudun usein ajamaan uuden reissuun kauppaan :)

    VastaaPoista
  2. Uteliaisuus iski :) Missä päin asustelet?

    VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)