sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Huivia ja vironvillalankaa

Täällä on vaihteeksi neulottu, siis tietty Mysteerihuivia. Ohjeet on ihania ja huivista tulee kaunis! Jopa Äitiliini ilmaisi halukkuutensa testata ohjetta =)
Tuo "vironvillalanka" on tosi kiva lanka! Minusta tuo 8/2 paksuus on paras. Mitä mieltä muut on? Ja mitä työ ootte tehny siitä? Mulle tuo meinaa olla "vain" huivilankaa...On meillä shoppailtukin =) Tiimarissa oli -70% leimasimet. Hintaa noille jäi alle 2€ jos en ihan hulluja muista (pois se minusta!)
Aikas pieniä noi leimasimet on, mut kun pakettiin kuuluu pien (noille sopiva) akryylipalikka, niin huonoks hankinnaks en suostu tunnustamaan...Ja kaiken lisäks mie oon hiihtäny tällä viikolla noin yli 20km-ja se on meikäläiseltä toooosi paljon!

4 kommenttia:

 1. Minäkin ostin nuita leimasimia, itselle syksyllä ja toissaviikolla jemmaan, hintaa oli 1.30.

  Teillä on vissiin ollut hyvät kelit kun olet hiihtänyt nuin paljon?
  Minä en ole vielä suksilla käynytkään tälle talvea...

  VastaaPoista
 2. kerro sitte kun huivi valmistuu että paljon siihen meni lankaa. en uskaltanu alottaa ettei jää kesken ja mun on pakko tehä toi kun se vaan on niin ihana.

  VastaaPoista
 3. Jospa olisikin joskus aikaa tutustua omiin neuleohjeisiin. Viimeksi olen neulonut noin 20v sitten... joo-o! Joskus neuloin puseron tai villatakin viikossa... muitten harrastusten lomassa töiden jälkeen ja tietenkin verottaen yöunia. Keskityttävä yhteen harrasteeseen kerrallaan, jos mieli saada jotain aikaiseksi kun tuo leipätyö vie aivan liikaa aikaa ja energiaa. Mutta, Ihan hirmusen nostalgisen IIIhana toi huivi!

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)