keskiviikko 28. tammikuuta 2009

FAB-U-LOUS!

Löysin kirpparilta simpson boordia pätkän ja pitihän se mukaan napata kun meillä löytyy omasta takaa Simpson fani ja onhan noita monta muutakin. Nyt saattaa olla poikien kortit aika samanmoisia =) Oliko noita neljää erilaista kuvaa... Tulevaisuudessa varmaankin tulee nekin näytille..Ja sitten haaste kortti leimailutaivaaseen, myöhässä mutta teinpä kuiteski ku oli aika hauska ja kun löysin puol vahingossa tuon "kaikkien aikojen" ekan leimasimeni nii se tuntu käyvän tähän osaväritys-tyyliin...


Ja on meillä leikitty myös kutistemuovilla =) Hauskaa puuhaa! Mahtais appi pyörtyy ku näkis mitä hänen kuumailmapuhaltimella tehrään! (Juu, juu joulusta astihan se on meillä ollu, mutta mitäs vanha mies sillätekis ku ei se leimaile kynttilöitä eikä askartele kutistemuovilla..)

5 kommenttia:

 1. Mahtava tuo spotlight-kortti! Todellakin, leimakuva sopii tähän tekniikaan täydellisesti.

  VastaaPoista
 2. Kiva idea käyttää boordia kortteihin!! Mullakin kaksi poikaa, joten poikien synttärikortteja tulee tehtyä, mutta aiheet välillä hakusessa. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti, kiitos osallistumisesta.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno spotlihgt-tekniikka kortti ja hauskakin:) Samaa mieltä kanssasi, että mitä se appi-ukko puhaltimella, jos ei kerran leimaile tai leiki kutistemuovilla, hih!

  VastaaPoista
 5. Blogs gives me a great knowledge by which i really get appreciated from this blog please be in touch and keep on sharing such blogs.....
  Hire Forklift

  VastaaPoista

Kiva, kiva kun kommentoit =)